12V 5.2A Batterij kit Bekijk groter

12V Batterij kit 5.2A

8719481821715

Gerbing

Voor alle 12V producten

Meer details


€ 119,00 incl. btw

Op voorraad in winkel


Hulp nodig of vragen?

0577-460065


Waarom Kommer Motors?
  • Niet goed, geld terug
  • Korting sparen
  • Grote voorraad


GRATIS VERZENDING
Vanaf €65,00

LEVERTIJD
Voorraad in winkel:
1-2 werkdagen
Voorraad in magazijn: 
1-3 werkdagen

De 5.2 Ampère Lithium Polymer 12V batterij weegt slechts 270 gram en levert stroom voor de Gerbing’s 12V verwarmbare kleding die niet meer verbruiken dan 77 Watt (6,5 Ampère). De batterij kit wordt geleverd inclusief een lader en een neopreen tasje met verstelbare riem. De nieuwste versie van deze oplaadbare batterij heeft een USB poort waarop u uw navigatiesysteem, iPhone, iPod, smartphone, etc. kunt aansluiten.

De batterij is voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar met drie verschillende standen die tevens te bedienen is met de bijgeleverde afstandsbediening die u aan uw sleutelbos kunt hangen, zodat u zelf de warmte van de verwarmde handschoenen of verwarmde sokken of verwarmde jassen kan regelen. De LED-indicator geeft aan hoe vol de batterij is. De lader B12V-5200CG laadt de batterij in ongeveer 5 uur en kan honderden keren opgeladen worden.

Om de verwarmde handschoenen aan te sluiten op deze batterij heeft u een Y-kabel nodig. Bij de verwarmde sokken wordt deze Y-kabel standaard bijgeleverd. Bij de 12 volt verwarmde handschoenen echter niet (deze worden standaard geleverd met een y-kabel inclusief de geïntegreerde junior controller) dus dan zal die apart aangeschaft moeten worden.

De B12V-5200 KIT wordt standaard geleverd met een handig heuptasje. Dit tasje is voorzien van een riem waarmee het tasje rond de middel gedragen kan worden en met behulp van een velcro sluiting kunt u eenvoudig de batterij in het tasje plaatsen.Beschrijving:
-
 1 stuk 12V 5.2A batterij + afstandsbediening
- 12V/ 5.2A
- 270 gram
afmetingen: 90 x 76 x 25 mm

Deze batterij kan gebruikt worden op de volgende producten:

- G-12 Verwarmde Handschoenen.
- T-12 Hybride verwarmbare handschoenen.
- TEX-12 Verwarmende textielen handschoenen.
- L-12  verwarmbare binnenhandschoenen.
- XR-12 Hybride electrische verwarmende vandschoenen.
- 12 volt verwarmde sokken.
- 12 volt verwarmde  jas.
- 12 volt verwarmende binnenbroek.
- 12 volt verwarmde sportbroek.

 - Deze batterij kan niet worden gebruikt in combinatie met een JuniorController of een enkele of dubbele temperatuurregelaar.- De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het  kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.

- Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).


TIP: Wanneer je deze accu wilt gebruiken op een 12V voertuig adviseren wij de verwarmde kleding gewoon aan te sluiten op de 12V accu van het voertuig. Wanneer je deze aansluit op bijvoorbeeld een motoraccu raakt de accu nooit leeg en geeft deze meer warmte dan op de draagbare accu.