bord-kmp-nieuw.jpg

Over ons bedrijf

Kommer Motorparts is in 1997 opgestart samen met Boeve Motoren in Garderen, Sinds 2004 is de samenwerking beëindigt en is ons bedrijf gevestigd aan de Putterweg 60 te Garderen. in 2018 is de naam gewijzigd naar Kommer MotorsHet sleutelen aan motorfietsen is voor Johan Kommer veel meer dan werk. Het is allemaal begonnen als een hobby.

In 1980 begonnen Johan Kommer en Maas Boeve een beetje met sleutelen aan motoren in de avonduren. Na dit 10 jaar gedaan te hebben heeft Maas Boeve het bedrijf "Boeve Motoren" opgericht, wat al snel bekend stond in Nederland als "een bos vol motoren". In 1992 is Johan Kommer full-time als monteur in dienst van Boeve Motoren gaan werken. Hoewel hij dit altijd als hobby gezien heeft kon hij er toch zijn werk van maken. In 1997 is de werkplaats en motorzaak als twee aparte bedrijven bij elkaar gaan werken onder de naam Boeve Motoren en Kommer Motorparts. In 1999 is er een start gemaakt met de webwinkel.

In 2004 hebben Johan en Henny Kommer de stap genomen Kommer Motorparts te vestigen aan de Putterweg 60 te Garderen. Met een eigen werkplaats, winkel, bekledingsafdeling en webwinkel zijn ze geheel als twee bedrijven uit elkaar gegaan en is de samenwerking tussen de twee bedrijven gestopt. De winkel is erg gezellig en knus ingericht waardoor de klanten zich thuis voelen. Ook als je even zin hebt in een tussenstop met de motor ben je van harte welkom. De koffie staat altijd klaar! In 2018 is de naam van Kommer Motorparts gewijzigd naar Kommer Motors.


Webwinkel
Van 1999 tot 2009 was de webwinkel te vinden via de website van Kommer Motorparts. In 2010 hebben ze er voor gekozen om online een andere domeinnaam te gaan gebruiken (motorlook.nl) die makkelijker te onthouden is. De webshop wordt continue verbeterd voor een perfecte winkelervaring!